Mit første og mest tydelige barndomsminde er da jeg som 1 årig dør af feberkramper. Det jeg husker er selve dødsøjeblikket, og tiden derefter - jeg husker hvordan det er at være død - den klarhed og fred som jeg følte lige dér. Ambulancefolkene fik liv i mig igen - men mindet om døden og de oplevelser og indsigter som jeg havde der, har jeg båret i mit hjerte og taget med ind i mit spirituelle arbejde lige siden. Det er en vigtig del af mig, og derfor nævnes det her.

 

Livet på Amager

Som lille pige tilbage i midten af 70'erne, var livet på mange måder en leg i sandkassen: jeg havde min mor og min far, vi boede i København, tog på badeanstalten om sommeren - og jeg legede med de andre børn i gården og byggede huler i buskene.

 

Alligevel havde jeg nogle oplevelser, som jeg ikke kan forklare på anden måde end værende af åndelig karakter. Bl.a. havde jeg venner i gården, som jeg legede med og antog var en del af børnegruppen - men som jeg senere har fundet ud af, var døde flere år før jeg blev født. Jeg kunne ikke kende forskel - på dem og levende børn.

 

Jeg var et meget sensitivt barn, som opfattede stemninger og energier med det samme jeg trådte ind i et rum, og jeg vidste instinktivt hvordan andre omkring mig havde det. 

 

Som ung oplevede jeg at vide ting (om andre, hvad der skete i fremtiden osv.), som jeg bare vidste - uden at kunne forklare hvorfor.

 

Årsagen

Det var først da jeg fik mit andet barn, at jeg efterhånden blev klar over, at jeg havde nogle evner som måske rakte lidt ud over regnskab og bogføring (som jeg ellers yndede at arbejde med).

 

Der begyndte at ske så mange uforklarlige ting i vores hjem, at min daværende mand bad mig gøre et eller andet - NU. Ting kørte henover køkkenbordet, bøger fløj rundt i vores datters værelse, det bankede i væggene, bamser begyndte at sige lyde fuldstændig umotiveret - og mine sanser var skærpet X 100.

 

Det føltes som om der vadede spøgelser rundt om os konstant, for at sige det som det var - og det blev bare vildere og vildere for hver dag der gik.

Så - jeg gik til et medium, og hun sagde med det samme: hold da op, der er nogen der har en plan med dig. Du er et medium, og det er meningen at du skal arbejde med det her. Og så var linjen ligesom lagt..

Uddannelsen

På Nørrebro, en sommerdag tilbage i 2005, stod jeg derfor på fortovet foran UddannelsesInstituttet for Spirituelt Medieskab - spændt men samtidig enormt skeptisk! Et eller andet sted, var jeg klar til at løbe min vej og afskrive alt som værende noget fis og ren indbildning - med erkendelsen af, at jeg havde mit eget frie valg og at det jo ikke var sikkert, at det var meningen at jeg skulle arbejde som medium. 

 

Alligevel tog jeg i håndtaget, og vadede ind i venteværelset til dét, som blev starten på den vildeste rejse, jeg nogen sinde har været på. I 2006 blev jeg færdiguddannet Spirituelt Medium og Healer.

Siden har jeg arbejdet med klienter, sideløbende med at jeg har arbejdet som regnskabsansat. Jeg har brug for de 2 modpoler i mit liv, da jeg indeholder både en stærk spirituel side men også er meget jordbunden og faktabaseret. Jeg er et menneske som tager tingene med overvejende ro, og som langt fra "kun" er spirituel. Derfor arbejder jeg i dag 50/50 med de 2 ting, som jeg elsker. 

Hvorfor?

Evnerne har jeg nok arvet, idet de er meget udtalte på både min mor og fars side. Min far så ånder, meget tydeligt - og det skræmte ham fra vid og sans. Min mor er en dygtig clairvoyant, som bruger det aktivt i forbindelse med sin egen familie, men som aldrig har ønsket at arbejde professionelt indenfor feltet. 

Yoga at Home

Clairvoyant Medium

Om Mia