Above the Clouds

ER DU ET MEDIUM?

OG ØNSKER DU AT UDVIKLE OG TRÆNE DINE EVNER INDENFOR CLAIRVOYANCE, HEALING OG AFDØDEKONTAKT?

Jeg har et dybt ønske om at starte en cirkel for det mentale medieskab her i Gilleleje med navnet Gaia. Cirklen er en træningscirkel for dig, som arbejder med det mentale medieskab til daglig, og som har erfaring i arbejdet med spirit. Du SKAL have et ønske om at træne og udvikle dine evner en gang hver 14. dag i samarbejde med andre ligesindende, som alle arbejder ud fra en kærlig intention om at hjælpe klienterne og bringe beskeder videre fra spirit.

Vi er 8 personer (max 10) som mødes hver anden mandag aften fra 18.30 - 21.00 i Gilleleje, og skiftes til at lede cirklen. Deltagelse er gratis, dog betales der for lokaleleje (oplyses alt efter antal deltagere - men det er i omegnen af 200 kr. pr. måned).

Vi træner platform, afdødekontakt (sitting), healing, fjernhealing, Psykometri, trance - samt andre discipliner indenfor medieskabet. Vi er alle på forskellige niveauer, det vigtigste for tilmelding er bare at du arbejder med spirit deltid eller fuldtid, at du har en kærlig intention og er dedikeret til at sidde i cirklen i en længere periode. Så snart vi er oppe på minimum 8 deltagere, lukkes cirklen for tilgang. Skriv en mail til mig på kontakt@spiritbym.dk, hvis du er interesseret i at blive en del af cirklen.

OBS: som ved alt andet cirkelarbejde, er det vigtigt, at der er høje frekvenser og en god harmoni imellem deltagerne. Hvis vi kan mærke, at der ikke er god energi imellem os, kan det betyde, at man anbefales en anden cirkel i stedet <3